XO醬紅麴米菓

XO醬紅麴米菓

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
18 片

Składniki

  • 櫻花蝦 烤熟
    20 克
  • 爆米香,原味 米香粒
    145 - 150 克
  • 白芝麻 烤熟
    15 克
  • 杏仁條 烤熟
    30 克
  • 麥芽糖 (水麥芽,85%)
    50 克
  • 50 克
  • 細砂糖
    50 克
  • 轉化糖漿
    50 克
  • 紅麴醬
    50 克
  • 1 小撮
  • XO醬
    40 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 18 片

Sód 2368 mg
Białko 25.1 g
Kalorie 5235.4 kJ / 1251.3 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 238.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...