全麥餅皮

全麥餅皮

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 塊

Składniki

  • 牛奶 全脂
    100 克
  • 60 克
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 全麥麵粉
    100 克
  • 50 克
  • ¾ 茶匙
  • 泡打粉
    ¾ 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 塊

Sód 259.7 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 829.3 kJ / 198.2 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 29.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...