Urządzenia i Akcesoria
夏威夷豆巧克力餅乾
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
14 塊
Składniki
-
白巧克力 小塊或鈕扣型100 克
-
夏威夷豆 熟(烘烤過),鹽味80 克
-
無鹽奶油 室溫軟化130 克
-
黑糖80 克
-
糖100 克
-
蛋1 顆
-
中筋麵粉200 克
-
泡打粉1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
82 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
1056.6 kJ /
252.5 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
28.8 g