蒜香奶油明蝦
TM6 TM5

蒜香奶油明蝦

(Brak ocen)

Składniki

  • 100 克 白魚肉
  • 100 克 去殼蝦仁
  • 1 顆 蛋白 ,生蛋白
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 3 小塊 冰塊
  • 2 茶匙 玉米粉
  • 5 大匙 白酒
  • 胡椒鹽
  • 4 隻 生明蝦 ,大明蝦,去腳去鬚
  • 15 克 蒜頭 ,切碎
  • 50 克 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化
  • 600 克 水
  • 蝦夷蔥 ,切細碎,裝飾用 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
741.2 kJ / 177.2 kcal
Białko
11.2 g
Węglowodany
3.1 g
Tłuszcz
11.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
0.2 g
Sód
350.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy