Urządzenia i Akcesoria
柳橙海綿蛋糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
糖 多備一些灑糖用250 克
-
柳橙 帶皮,一切四1 顆
-
蛋3 顆
-
100 克 奶油,有鹽或無鹽, ,切塊葵花油 多備一些抹油用100 克
-
130 克 鮮奶油原味優格130 克
-
低筋麵粉 多備一些灑粉用250 克
-
泡打粉15 克
-
鹽1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
200.4 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1627 kJ /
388.9 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
58.9 g