Urządzenia i Akcesoria
黑莓李子果昔
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 杯
Składniki
-
李子 切塊,鋪平置於冰箱冷凍(詳見要訣)150 克
-
黑莓 冷凍150 克
-
蘋果 (約120克),切四等份1 顆
-
椰子水180 克
-
檸檬 只取皮屑1 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
1 g
Kalorie
268 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
水果冰沙&果昔
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
果醬夾心餅乾
Keine Bewertungen
印度咖哩烤雞捲
Keine Bewertungen
培根肉串和孜然香米飯
Keine Bewertungen
椰棗燕麥飲
Keine Bewertungen
純素肉桂水果燕麥粥
Keine Bewertungen
莓果烤奶酥和英式蛋奶醬
Keine Bewertungen
柳橙卡士達黑巧克力泡芙塔
Keine Bewertungen
花生巧克力冰淇淋杯
Keine Bewertungen
花生牛奶糖蛋糕
5 Std.
草莓夾心蛋糕
Keine Bewertungen
酒釀山藥雞湯(使用金屬刀組隔板)
Keine Bewertungen
雞肝抹醬佐杏桃果乾
2 Std. 15 Min