黑莓李子果昔

黑莓李子果昔

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 杯

Składniki

  • 李子 切塊,鋪平置於冰箱冷凍(詳見要訣)
    150 克
  • 黑莓 冷凍
    150 克
  • 蘋果 (約120克),切四等份
    1 顆
  • 椰子水
    180 克
  • 檸檬 只取皮屑
    1 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 杯

Białko 1 g
Kalorie 268 kJ / 64 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...