青蘋果香料肉丸燉飯

青蘋果香料肉丸燉飯

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

香料肉丸
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分)
    200 克
  • 乾燥百里香
    ½ 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
燉飯
  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 培根,任一種類 切丁
    50 克
  • 奶油
    60 克
  • 義大利米 任一品種
    150 克
  • 雞高湯
    400 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 青蘋果 切丁
    1 顆
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 依個人喜好添加
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 38.5 g
Kalorie 3249.5 kJ / 780.5 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 79 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...