Urządzenia i Akcesoria
法式花椰菜濃湯佐嫩煎干貝
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
法式花椰菜濃湯
-
白花椰菜 取小朵,洗淨瀝乾500 克
-
馬鈴薯 洗淨去皮,切小塊(約1公分)400 克
-
蘋果 去皮去籽,切小塊(約1公分)180 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)20 克
-
水1200 克
-
全脂牛奶 依個人口味調整10 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人口味調整¼ 茶匙
嫩煎干貝
-
干貝4 個
-
橄欖油少許
-
奶油1 小塊
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
130.3 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
2184.7 kJ /
522.7 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
16.3 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
96.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
藍帶主廚Raymond
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan