Urządzenia i Akcesoria
酒釀蝦球
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
草蝦仁 開背去腸泥400 克
-
油20 克
-
嫩薑 切片30 克
-
米酒30 克
-
新鮮香菇 切條80 克
-
綠花椰菜 切小朵250 克
-
酒釀醬 (酒釀乾燒醬)100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
162.6 mg
Białko
25 g
Kalorie
915.7 kJ /
219.1 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
157.1 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚私房菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan