酒釀蝦球

酒釀蝦球

3.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 草蝦仁 開背去腸泥
    400 克
  • 20 克
  • 嫩薑 切片
    30 克
  • 米酒
    30 克
  • 新鮮香菇 切條
    80 克
  • 綠花椰菜 切小朵
    250 克
  • 酒釀醬 (酒釀乾燒醬)
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 162.6 mg
Białko 25 g
Kalorie 915.7 kJ / 219.1 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 157.1 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...