Urządzenia i Akcesoria
Pistachio cheesecakes with mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g hazelnuts, plus extra to garnishpistachio nuts, unsalted plus extra to garnish40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra to garnish8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime, preferably organic zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Melon Granita
4 godz.
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 min
Pickled fruit salad with honey labne
27 godz. 20 min
Fruit Nectar
10 min
Cod with aïoli
40 min
Cheesy veggie oat bars
45 min
Apricot yoghurt dip with curry
10 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Allergen Free Breakfast Cereal
30 min
Beetroot and Berry Sorbet
5 min