Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 h 50 min
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 min
Strawberries and Cream Whip
No ratings
Boosted Super Green Juice
10 min
Vanilla Ground Coffee Blend
5 min
Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups
1 h
Basil pesto
10 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Gooey Hot Chocolate Cookie (Metric)
2 h 40 min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9 h
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Folded Herb Bread
No ratings