Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Nessuna valutazione
Baked Chili Beans
50min
Shirley Temple
5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5h 40min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Banana Bread
1h 50min
Strawberries and Cream Whip
5min
Buffalo Cauliflower Bites
Nessuna valutazione
Sugar Pie
45min