Glutenfreies Weißbrot

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
6 Scheiben

Składniki

Reismehl
  • Langkornreis
    600 g
    600 g Basmati-Reis
Sojamehl
  • Sojabohnen, gelb, getrocknet
    600 g
Brot
  • Wasser und etwas mehr zum Bepinseln
    400 g
  • frische Hefe glutenfrei
    10 g
  • Flohsamenschalen
    15 g
  • Maismehl
    50 g
  • Salz
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Kalorie 520 kcal / 2176 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 98 g
Błonnik 9.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 403 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...