Urządzenia i Akcesoria
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchini cut into pieces that fit through the feeder tube17 ½ oz
-
sweet potatoes cut into wedges that fit through the feeder tube17 ½ oz
-
red onions cut into wedges that fit into the feeder tube10 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
large eggs4
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
grated Parmesan cheese (see Tip)3 ½ oz
-
garlic powder2 tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
olive oil spray
-
sour cream4 oz
-
smoked salmon sliced8 oz
-
fresh chives sliced, to garnish1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1178.9 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
1442.2 kJ /
344.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Protein Boosted Waffles
25min
Ramen Noodle Soup
40min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Cashew Milk
5min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Champurrado
20min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Cashew Coconut Milk
10min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h