Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Farine tout usage sans gluten
- 200 g quinoa,blanc
- 100 g graines de chia
- 200 g de fécule de maïs
- 100 g d'arrow-root
Pain aux bananes
- 85 g flocon d'avoine sans gluten
- 115 g d'huile végétale
- 85 g de compote de pommes non sucré
- 3 de banane bien mûre (environ 285 g), coupés en quatre
- 3 œufs de gros calibre
- 130 g de sucre
- 60 g de cassonade
- 1 ½ c. à thé de poudre à pâte
- ½ c. à thé de bicarbonate de soude
- ½ c. à thé de xanthane
- ½ c. à thé de sel
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1766.9 kJ / 422.3 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 63.1 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 224.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoothie déjeuner
5 min
Sandwiches de salade aux œufs
25 min
Jus vert super boosté
Brak ocen
Cari de poulet parfumé Deuxième bol
1h
Salade de chou
10min
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten à l'avoine
40 min
Assaisonnement Taco
5 min
Farine tout-usage sans gluten
5 min
Biscuits à la menthe et aux pépites de chocolat
Brak ocen
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1sa 30 dk
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1h 15 min