Pain à la banane
TM6 TM5

Pain à la banane

4.9 (7 ocen)

Składniki

  • 130 g de beurre, mou, en morceaux et un peu plus pour graisser
  • 340 g de bananes, en morceaux
  • 140 g de sucre
  • 3 œufs
  • 225 g de farine de blé
  • 2 c. à café de poudre à lever
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 100 g de babeurre
  • 2 c. à café d'extrait de vanille, naturel
    lub 2 c. à café de sucre vanillé, maison

Wartości odżywcze
na 1 tranche
Kalorie
1019 kJ / 243 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy