牛肉糜海带汤

牛肉糜海带汤

3.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 牛肉肉糜
    200 克
  • 切丝
    5 克
  • 1200 克
  • 5 克
  • 生抽
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 海带芽 切段
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1562.7 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 799.1 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...