Urządzenia i Akcesoria
牛肉糜海带汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
牛肉肉糜200 克
-
姜 切丝5 克
-
水1200 克
-
盐5 克
-
生抽10 克
-
料酒20 克
-
海带芽 切段200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1562.7 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
799.1 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny