
Urządzenia i Akcesoria
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Cocktailparadeiser im Ganzen200 g
-
Salz und 2-3 Prisen zum Würzen5 g
-
Wasser200 g
-
Olivenöl20 g
-
Tomatenmark15 g
-
Cayennepfeffer1 - 2 Msp.
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Mozzarella abgetropft, in Scheiben200 g
-
Ochsenherzparadeiser in Scheiben200 g
-
frische Pfirsiche in Spalten2
-
Basilikumblätter, frisch abgezupft2 - 3 Zweiglein
-
Majoran, frisch abgezupft1 - 2 Zweiglein
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 - 3 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
688 kcal /
2880 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
53 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
1813 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Salate zum Wohlfühlen
10 Przepisów
Austria
Austria