Horror Punsch

Horror Punsch

4.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 Gläser

Składniki

  • Weichseln (Abtropfgewicht 680 g), abgetropft, Saft aufgefangen
    1 Einmachglas
  • Litschis (Abtropfgewicht 255 g), abgetropft, Saft aufgefangen
    1 Dose
  • Zucker
    50 g
  • frischer Ingwer (opcjonalnie) in dünne Scheiben geschnitten
    20 g
  • Bio-Zitronen geviertelt, entkernt
    2
  • Mineralwasser mit Kohlensäure kalt
    300 g
  • Crushed Ice
    600 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Glas

Białko 1 g
Kalorie 428 kJ / 102 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...