Urządzenia i Akcesoria
Horror Punsch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 Gläser
Składniki
-
Weichseln (Abtropfgewicht 680 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Einmachglas
-
Litschis (Abtropfgewicht 255 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Dose
-
Zucker50 g
-
frischer Ingwer (opcjonalnie) in dünne Scheiben geschnitten20 g
-
Bio-Zitronen geviertelt, entkernt2
-
Mineralwasser mit Kohlensäure kalt300 g
-
Crushed Ice600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
428 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gummibärchen und -schlangen
20min
Sommercocktail
10min
Tropicbox: Reiswaffeln mit Kokos und Mangocreme
1h 20min
Blüten-Beeren-Torte
1h 30min
Orient Express
20min
Mango Island in the Sun
20min
Passion Mojito
10min
Geister-Pizza
1h 45min
Halloween "Wurstfinger"
1h
Kleinhirn
30min
Zitronen-Heidelbeer-Cupcake "Flower Power"
2h 35min
Apfel-Punsch
35min