Low Carb Tex-Mex-Auflauf

Low Carb Tex-Mex-Auflauf

4.0 286 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Gouda in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    20 g
  • Hackfleisch, gemischt grob zerzupft
    500 g
  • Paprika, gemischt in Stücken (2 cm)
    300 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Mais-Bohnen-Mix (z. B. Texas-Mix von Bonduelle) abgetropft
    265 g
  • Mexikanische Gewürzmischung für Tacos
    2 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 698 mg
Białko 39 g
Kalorie 2563 kJ / 613 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...