Gnocchi in Paprika-Chorizo-Sauce mit Cheddar

4.4 79 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen

Składniki

  • Cheddar in Stücken (4 cm)
    150 g
  • Wasser und etwas mehr zum Kochen
    1000 g
  • Chorizo in Scheiben (5 mm)
    250 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    1 TL
  • Ajvar mild
    20 g
  • rote Paprika in Streifen (1 x 4 cm)
    300 - 400 g
  • Knoblauchzehe in feinen Scheiben
    1
  • Zwiebeln in Spalten (5 mm)
    100 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • körniger Frischkäse
    200 - 250 g
    200 - 250 g Frischkäse
  • Cherry-Tomaten halbiert
    100 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Gnocchi
    1000 g
  • Frühlingszwiebeln (opcjonalnie) in dünnen Ringen, zum Garnieren
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1575 mg
Białko 30 g
Kalorie 3028 kJ / 724 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...