Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 2 cucharadita de sal
- 400 g de pasta seca, tipo penne
- 30 g de aceite de oliva, y un poco más
-
10
g de perejil fresco
lub 10 g de cilantro - 150 g de cebolla
- 200 g de jitomate triturado, enlatado
- 500 g de carne molida
- 1 cucharadita colmada de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1722 kJ / 410 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35min
Caldo de pollo con arroz
35min
Sopa de lentejas
1h 30min
Espaguetti con albóndigas
55min
Arroz primavera
40 min
Carne de res a la jardinera
40 min
Pasta con camarones y chorizo
30 min
Espagueti a la boloñesa
50min
Sopa de albóndigas
50min
Caldo de pollo con fideos
35min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40 min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min