Urządzenia i Akcesoria
Chocolate santafereño
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porciones
Składniki
-
150 g de chocolate (p. ej. Lucker® o Corona®)
-
1000 g de leche o al gusto (ver tip)
-
2 ramas de canela
-
10 clavos de olor
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
141 mg
Białko
11 g
Kalorie
1254 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA COLOMBIANA
7 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Atole de canela
35 min
Infusión fría de piña y jamaica TM6
10 min
Agua de Horchata
10 min
Horchata de avena
10 min
Chocolate caliente
15 min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Atole de chocolate
20 min
Avena con manzana
25 min
Café de olla
25 min
Avena y frutas
15 min
Atole de fresa
25 min
Atole de Avena
20 min