Espagueti rojo

Espagueti rojo

4.4 201 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones

Składniki

  • 80 g de queso parmesano en trozo
  • 2 dientes de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 10 g de mantequilla sin sal
  • 380 g de puré de tomate
  • 1 cdita de mezcla de especias italianas
  • sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 850 g de agua
  • 400 g de espagueti partidos por la mitad

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 1868.7 mg
Białko 87.3 g
Kalorie 9120.1 kJ / 2179.8 kcal
Tłuszcz 55.8 g
Błonnik 20.6 g
Tłuszcz nasycony 22.3 g
Węglowodany 331.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...