Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de camarones sin pelar
- 900 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 45 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 300 g de espárragos
- 150 g de cebolla
- 20 g de vino blanco
- 300 g de arroz arborio
- 1 cucharadita de cúrcuma en polvo
- 70 g de requesón
- 1 cucharada de perejil fresco, picado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2071 kJ / 493 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas
50 menit
Filete de res con salsa de vino tinto
1j 30 menit
Pasta con camarones
35 Min
Stroganoff de res TM6
1j
Salsa blanca italiana
20 min
Mongolian beef
1j 20 menit
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1j
Pisco sour
10 min
Camarones al ajillo
25 min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min
Camarones al mojo de ajo
20 min