Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lomo de res, cortado en rebanadas delgadas
- 20 g de fécula de maíz
- 90 g de salsa de soya
- 30 g de agua
- 30 g de sake, vino de arroz (opcjonalnie)
- 70 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 1 ½ cda de azúcar
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 g de jengibre, pelado
- 30 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla de cambray, cortada en juliana
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 874 kJ / 208 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo kung pao
45 min
Salteado asiático con noodles TM6
45 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Risotto de camarón y espárragos
45 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1hod. 10min
Camarones al ajillo
25 phút
Stroganoff de res TM6
1h
Pad thai
40min
Pollo teriyaki
30min
Aderezo de cilantro
5min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Carne en su jugo
35min