Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de filete de res, en tiras (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta recién molida
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de hongos cremini, en cuartos
- 30 g de agua
- 10 g de fécula de maíz
-
½
cdita de concentrado de caldo de res
lub ½ cubo de caldo de carne - 1 cdita de mostaza Dijon
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de pepinillos en escabeche, en tiras (opcjonalnie)
- 20 g de perejil fresco, picado finamente, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2589.9 kJ / 619 kcal
- Białko
- 33.3 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 50.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 759 mg
Alternatywne przepisy
Puré de papas
50min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2小时 15 分钟
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Mongolian beef
1h 20min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2小时 15 分钟
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1小时
Pollo a la pizzaiola
55min
Puré de papa
50min
Estofado de res TM6
4u.
Fetuccine Alfredo
35min