Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de filetes de salmón
- 2 ½ cdita de sal
- ½ limón cortado en rebanadas
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 15 g de aceite de oliva
- 350 g de pasta seca tipo moño
- 4 cdas de salsa pesto
- hojas de albahaca frescas, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1924 kJ / 458 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Salmón al vapor con verduras de verano
30min
Salmón con hongos y puré de papa
45min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pasta con pesto y pollo
30min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Pasta con salmón y espinaca
40min
Salmón Wellington para 2
45min