Urządzenia i Akcesoria
Bread Pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
golden raisins2 oz
-
boiling water to soak raisins (approx. 8 - 10 oz)
-
brioche bread sliced ½ in - 1 in. (approx. 14 - 15 oz loaf)8 slices
-
unsalted butter room temperature for buttering, plus extra to grease1 oz
-
sugar2 oz
-
large eggs3
-
heavy whipping cream16 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
vanilla extract2 tsp
-
confectioners sugar to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1715 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Brioche
8h
Pancakes and Waffles
40min
Apple Tart
1h
Marble Cake
2h 10min
Custard Sauce - Pouring Custard
15min
Valentine's Decadent Steamed Chocolate Cake
1h 10min
Chocolate Swirl Buns
2h 50min
English Breakfast Popovers
35min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min
Vanilla Steamer
5min