Urządzenia i Akcesoria
Bread Pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
golden raisins2 oz
-
boiling water to soak raisins (approx. 8 - 10 oz)
-
brioche bread sliced ½ in - 1 in. (approx. 14 - 15 oz loaf)8 slices
-
unsalted butter room temperature for buttering, plus extra to grease1 oz
-
sugar2 oz
-
large eggs3
-
heavy whipping cream16 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
vanilla extract2 tsp
-
confectioners sugar to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1715 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake (Baked)
7 godz. 20 min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 godz.
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Bananas Foster Bread Pudding
1 godz. 50 min
Valentine's Decadent Steamed Chocolate Cake
1 godz. 10 min
English Breakfast Popovers
35 min
Eggless Chocolate Cake
1 godz. 25 min
Beef Pot Pies
1 godz. 55 min
Angel Berry Trifle
30 min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 godz. 20 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.