魚香肉絲

魚香肉絲

2.8 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 豬肉絲
    150 克
  • 米酒
    1 ½ 大匙
  • 蒜頭
    2 粒
  • 切片
    5 克
  • 2 大匙
  • 新鮮黑木耳 切絲
    2 片
  • 新鮮荸薺 去皮切絲
    2 個
  • 辣豆瓣醬
    1 大匙
  • 2 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 切蔥花
    1 枝
  • 香油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.412 g
Kalorie 836 kJ / 199 kcal
Tłuszcz 12.742 g
Błonnik 0.896 g
Węglowodany 8.589 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...