Urządzenia i Akcesoria
黃豆排骨雞爪湯
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水1300 克
-
乾燥黃豆 浸泡1小時100 克
-
薑 切片10 克
-
排骨 以滾水川燙去血水300 克
-
雞爪 去指甲,對切,以滾水川燙去血水5 隻
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Białko
113 g
Kalorie
6143 kJ /
1470 kcal
Tłuszcz
102 g
Błonnik
15 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan