黃豆排骨雞爪湯

黃豆排骨雞爪湯

4.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 1300 克
  • 乾燥黃豆 浸泡1小時
    100 克
  • 切片
    10 克
  • 排骨 以滾水川燙去血水
    300 克
  • 雞爪 去指甲,對切,以滾水川燙去血水
    5 隻
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Białko 113 g
Kalorie 6143 kJ / 1470 kcal
Tłuszcz 102 g
Błonnik 15 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...