Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 牛奶
- 25 克 冰糖粉
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 270 克 高筋麵粉
- 30 克 低筋麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋
- 30 克 奶油, 切塊,置於室溫軟化
- 3 根 蔥, 切蔥花
- 40 克 美乃滋
- 100 克 肉鬆
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 1614 kJ / 386 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 46.3 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Błonnik
- 0.7 g