肉鬆蔥花捲
TM6 TM5

肉鬆蔥花捲

1.9 (16 ocen)

Składniki

  • 150 克 牛奶
  • 25 克 冰糖粉
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 270 克 高筋麵粉
  • 30 克 低筋麵粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 顆 蛋
  • 30 克 奶油, 切塊,置於室溫軟化
  • 3 根 蔥, 切蔥花
  • 40 克 美乃滋
  • 100 克 肉鬆

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
1614 kJ / 386 kcal
Białko
14.1 g
Węglowodany
46.3 g
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy