綠豆糕

綠豆糕

3.4 14 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 個

Składniki

  • 500 克
  • 綠豆仁 預先泡水4小時
    150 克
  • 80 克
  • 花生油 或沙拉油
    20 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 4.6 g
Kalorie 500.1 kJ / 119.6 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 11.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...