Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de caldo de ave
- 2 lomos de bacalao desalado sin piel (de 150 g c/u)
- 1 diente de ajo
- 30 g de cebolla
- 25 g de mantequilla
- 50 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y escurridas)
- 100 g de arroz
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 50 g de sobrasada ibérica (para untar)
- 20 g de miel
- 25 g de nata
- 1 cucharada rasa de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3186 kJ / 761 kcal
- Białko
- 58.5 g
- Węglowodany
- 51.8 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.8 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 6509 mg
Alternatywne przepisy
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1 Std. 10 Min
Solomillo de cerdo y lentejas con espinacas
40min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30min
Langostinos all'arrabbiata
35min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Risotto de salmón e hinojo
25min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Meloso de pasta
20 Min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50min
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1小时