孜然松阪豬

孜然松阪豬

3.8 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 1 茶匙
  • 乾辣椒碎片
    2 大匙
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切段
    1 根
  • 孜然粉
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 松阪肉 與紋路垂直切成薄片
    200 克
  • 紫洋蔥 切絲
    100 克
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    10 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.173 g
Kalorie 595 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 8.135 g
Błonnik 3.39 g
Węglowodany 3.678 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...