Urządzenia i Akcesoria
手工粉圓
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 完整食譜
Składniki
-
黑糖50 克
-
水1565 克
-
地瓜粉80 克
-
日本太白粉 多備一些撒粉用20 克
-
冷開水 適量
-
二砂糖50 克
-
冰塊 (每塊大小約4公分)100 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
1 g
Kalorie
3048 kJ /
729 kcal
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
135 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
午後小確幸
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan