Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 培根丁
- 10 克 蔥, 切段
- 10 克 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 原味優格
- 50 克 蛋 (約1顆),稍微打散
- 80 克 低筋麵粉
- 20 克 無鹽奶油
- ¾ 茶匙 泡打粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2678 kJ / 641 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 1 g