Urządzenia i Akcesoria
蔥油小卷
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
小卷 洗淨10 - 15 隻
-
薑 切絲,泡水瀝乾10 克
-
米酒1 大匙
-
醬油2 大匙
-
水 蒸煮用500 克
-
油3 大匙
-
蔥 切絲,泡水瀝乾2 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.896 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
7.794 g
Błonnik
0.883 g
Węglowodany
3.413 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan