Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 隻 小卷 ,洗淨
- 10 克 薑 ,切絲,泡水瀝乾
- 1 大匙 米酒
- 2 大匙 醬油
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 3 大匙 油
- 2 枝 蔥 ,切絲,泡水瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Białko
- 8.896 g
- Węglowodany
- 3.413 g
- Tłuszcz
- 7.794 g
- Błonnik
- 0.883 g