Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en octavos
- 150 g de cebolla de verdeo en trozos
- 1000 g de bondiola de cerdo en cubos de 3-4 cm
- 1000 g de batatas sin piel y cortadas en cubos de 1 cm
- 100 g de agua
- 60 g de Marsala
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
-
1
cucharada de concentrado de caldo de carne
lub 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 250 g de brócoli sin tronco, en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de fécula de maíz
-
100
g de azúcar rubio
lub 100 g de azúcar mascabo - 150 g de crema de leche
- 60 g de manteca
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2725 kJ / 651 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Lomo a la mostaza
1h 45min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Budín de naranja
1 Std.
Salsa criolla
5min
Budín de mandarinas
55min
Chipa
30 Min