Tarta integral con salsa de cebolla

Tarta integral con salsa de cebolla

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 rebanadas

Składniki

  • 200 g de harina integral
  • 80 g de manteca en trozos
  • 65 g de agua helada
  • 1 cucharadita de sal
  • 50 g de queso gruyère en trozos
  • 30 g de manteca
  • 320 g de cebolla en rodajas (1 cm) (ver tip)
  • 1 cucharada de azúcar moreno
  • 1 cucharada de vinagre balsámico
  • manteca para enmantecar
  • 300 g de leche
  • 10 g de harina
  • 1 huevo
  • ½ cucharadita de nuez moscada molida
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • harina integral para enharinar
  • 120 g de panceta (opcjonalnie) en dados
  • romero fresco (opcjonalnie) sólo hojas, para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Sód 349.6 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 1431.5 kJ / 342.1 kcal
Tłuszcz 21.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 27.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...