Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cda de aceite de oliva, para engrasar
-
240
g de arroz integral
lub 240 g de arroz blanco de grano corto - 100 g datíl, deshuesado
- 140 g de manzana (cualquier tipo), en cuartos
- 60 g de aceite de oliva más para engrasar
- 1 ½ cditas de polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 1 cda de psyllium
- ½ cdita de sal
- 80 g de nuez de castilla, pelada
- 4 huevos
- 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 16 rebanadas
- Kalorie
- 11572.9 kJ / 2766 kcal
- Białko
- 53.7 g
- Węglowodany
- 354 g
- Tłuszcz
- 134.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.8 g
- Błonnik
- 35.8 g
- Sód
- 3229.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de coco
5min
Pan alemán sin gluten
3h
Pay dátil y nuez
1h 10min
Base para pay sin gluten
15min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1hod. 30min
Pan de plátano saludable
1h
Pan de caja sin gluten
2h
Pan sin gluten
1h 40min
Frascos de almuerzo multicolor
35min
Muffins de frambuesa
30min
Cookies de avellanas y almendras
30min
Harina sin gluten para todo uso
5min