Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cda de aceite de oliva, para engrasar
-
240
g de arroz integral
lub 240 g de arroz blanco de grano corto - 100 g datíl, deshuesado
- 140 g de manzana (cualquier tipo), en cuartos
- 60 g de aceite de oliva más para engrasar
- 1 ½ cditas de polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 1 cda de psyllium
- ½ cdita de sal
- 80 g de nuez de castilla, pelada
- 4 huevos
- 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 16 rebanadas
- Kalorie
- 11572.9 kJ / 2766 kcal
- Białko
- 53.7 g
- Węglowodany
- 354 g
- Tłuszcz
- 134.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.8 g
- Błonnik
- 35.8 g
- Sód
- 3229.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Natilla cremosa saludable
20 min
Leche de almendras
8h 5min
Panquecitos de cereal integral
1 godz. 5 min
Pan de plátano saludable
1h
Huevos bañados en falafel con salsa de yogur
50min
Leche de almendras
8h 15min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Pan alemán sin gluten
3h
Pastel Persa de zanahoria y coco
2h 20min
Pastel de zanahoria sin harina
20 min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15min
Pan mediterráneo de romero
1j 55 menit