Urządzenia i Akcesoria
雞肉湯河粉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水3600 克
-
越式河粉 乾燥240 克
-
新鮮綠豆芽150 克
-
香菜 梗和葉分開30 克
-
整粒黑胡椒3 - 4 粒
-
八角1 粒
-
桂皮肉桂棒 (1 小塊)2 克
-
棒棒腿 (約3支)350 克
-
紅蔥頭 去皮,剖半30 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
魚露 依個人口味調整30 - 40 克
-
檸檬 切角,擠汁用1 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1804.4 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
1713.1 kJ /
409.4 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起露營趣
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan