Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 200 g de puerro (parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 50 g de mantequilla en 2-3 trozos
- 200 g de salmón ahumado
- 160 g de queso cremoso
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 200 g de mantequilla fría, en trozos
- 100 g de agua fría
Montaje
- harina
- 1 huevo batido
- 2 cucharadas de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 762 kJ / 182 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 218.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Revuelto de gulas con jamón
30 phút
Lasaña de champiñones
2h
Tartar de champiñones
20 Min
Pastel crujiente de cordero
2 Std. 40 Min
Rissois de langostinos - Portugal
1 Std. 10 Min
Coliflor a la parmesana
40min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Bombas de patata rellenas de atún
2 Std. 15 Min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40min
Hamburguesa de pollo con pan nube
1 Std.
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35min
Mejillones cremosos
30 phút