腐竹皮清汤

腐竹皮清汤

4.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 人份

Składniki

  • 蒜瓣
    3 个
  • 小红葱
    80 克
  • 食油
    30 克
  • 1000 克
  • 适量调味
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉 适量调味
    ½ 茶匙
  • 香菇调味粉
    1 茶匙
  • 红萝卜 切成1公分厚
    80 克
  • 西兰花 切成小块
    150 克
  • 腐竹 切成5公分长, 浸软
    60 克
  • 冬粉 浸软
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 976 mg
Białko 7 g
Kalorie 628 kJ / 150 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...