Wersje kompatybilne
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g milk
- 2 ½ tsp liquid glucose
- 1 gelatine leaf
- 215 g milk chocolate, small pieces or callets
- 250 g whipping cream
- 250 - 260 g ripe bananas (approx. 2 bananas)
- 2 mangoes
- 80 g brown sugar
- 40 g lemon juice
- 1 mangoes
- fresh mint leaves, for garnish (opcjonalnie)
- icing sugar, for garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 3055 kJ / 732 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 77 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3ч.
Profiteroles
2h 15min
Panna Cotta
6h 15min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Choux Pastry
2ч.
Coconut Prawn Soup
45 min
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Madeira Cake
1ч. 30 мин.
Raspberry and Vanilla Éclairs
2ч.
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Crêpes Suzette
35 min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24sa