Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Cocktail
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (opcjonalnie) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (opcjonalnie) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1166 mg
Białko
16 g
Kalorie
879 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Tuna Tartare
40 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min