Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Almond Pulp Cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
58.7 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
No Waste
13 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Orange Curd Tart
1 godz. 20 min
Peach and Almond Ice Cream
8 godz. 10 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 godz. 20 min
Cranberry Almond Cookies
1 godz. 20 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Hazelnut Milk (Metric)
15 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Black Tahini
20 min
Cashew Coconut Milk
10 min
Sweet potato muffins with walnuts
1 godz.