![Raspberry Almond Pulp Cakes Raspberry Almond Pulp Cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/918cecdb-c33d-4c56-a362-a260b8c96a4d/Derivates/ab0745dc-6cb4-461d-94d7-1564b2426cad.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz unsalted butter, diced, plus extra to grease
- 6 oz almond pulp, from homemade almond milk (see Tip)
- 9 oz confectioners sugar, plus extra to dust
- 4 oz all-purpose flour
- ⅛ tsp salt
- 3 egg whites, from large eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 6 oz fresh raspberries
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 62 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pickled Mushrooms
6h 30min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Gluten Free Dinner Rolls
1 godz. 55 min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15 min
Honey Almond Coffee Cake
1 Std.
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Cashew Coconut Milk
10 min
Raw Chocolate Cake
2 Std. 20 Min
Protein Powered Oatmeal Smoothie
5 min
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13h 40 min