Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Pancakes and Waffles
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Pancakes
-
unsalted butter plus extra to fry2 oz
-
whole milk (see Tip)10 - 15 oz
-
large eggs2
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
psyllium husk powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
214.7 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
553 kJ /
132.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Date Pudding
25 min
Almond milk to almond pancakes
30 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1 godz. 45 min
Grated Potato Pancakes
35 min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 godz. 30 min
Gluten-Free Crepes
45 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min