風乾番茄鮪魚義大利麵(TM6 & TM5)

風乾番茄鮪魚義大利麵(TM6 & TM5)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 番茄乾 無糖
    140 克
  • 1500 克
  • 1 茶匙
  • 乾義大利麵 直麵或細扁麵
    350 克
  • 蒜頭
    12 克
  • 橄欖油 多備一些淋油用
    45 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 新鮮九層塔 將梗和葉分開,葉子切碎
    20 克
  • 罐裝油漬鮪魚
    1 罐

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 897.9 mg
Białko 31.3 g
Kalorie 2595.2 kJ / 620.3 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 86.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...