Urządzenia i Akcesoria
錦卵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 人份
Składniki
-
蛋 全熟,去殼,蛋白和蛋黃分開8 顆
-
細砂糖6 大匙
-
片栗粉 (日本馬鈴薯澱粉,又名太白粉)1 茶匙
-
鹽2 小撮
-
片栗粉1 茶匙
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
117.6 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
485.4 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
異國節慶料理
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan