錦卵

錦卵

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 人份

Składniki

  • 全熟,去殼,蛋白和蛋黃分開
    8 顆
  • 細砂糖
    6 大匙
  • 片栗粉 (日本馬鈴薯澱粉,又名太白粉)
    1 茶匙
  • 2 小撮
  • 片栗粉
    1 茶匙
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 117.6 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 485.4 kJ / 116 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...