綜合莓果帕芙洛娃蛋糕

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 人份

Składniki

覆盆子漿
  • 覆盆子 (新鮮或冷凍)
    200 克
  • 細砂糖
    100 克
  • 檸檬汁
    20 克
帕芙洛娃蛋糕(蛋白霜)
  • 330 克
  • 蛋白 (約8顆蛋白),室溫
    250 克
  • 塔塔粉
    1 小撮
  • 白醋
    1 茶匙
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 玉米粉
    40 克
覆盆子鮮奶油
  • 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
    600 克
  • 覆盆子 (新鮮或冷凍,如使用冷凍覆盆子請先解凍並完全瀝乾水分)
    20 克
  • 新鮮綜合莓果 裝飾用
    500 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 90.4 mg
Białko 4 g
Kalorie 1451 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...